Kayland

Ženski visoki pohodniški čevlji Kayland Vertigo High

5 od 5
5 na podlagi 4 ocen
Pohodniški čevelj Kayland Vertigo High je prilagojen ženskemu stopalu in je namenjen tistim, ki si želijo optimalne kombinacije udobja in tehničnih lastnosti čevlja.
Izdelek je bil odstranjen iz ponudbe
dodaj svojo fotografijo

Fotografije uporabnikov

 • V. M., Cerknica
 • S. K., Tržič
 • M. Č., Zgornja Besnica
 • S. K., Tržič

Opis izdelka

Pohodniški čevelj Kayland Vertigo High je prilagojen ženskemu stopalu in je namenjen tistim, ki si želijo optimalne kombinacije udobja in tehničnih lastnosti čevlja.
 • eVent
  Materiali eVent imajo svoje izjemne lastnosti zaradi posebne patentirane vodoodbojne membrane. Posebna kompozicija omogoča milijon malim poram, da kar najbolje dihajo. Znoj se odvaja direktno na zunanjo površino v enem lahkem koraku. Vsi eVent materiali pa prav tako varujejo pred vetrom. Obutev narejena z eVent vodoodbojnim materialom imajo še dodatno zaščito. Patentirana obdelava površin in metoda izdelave materiala preprečita vstop vode v čevelj - celo pri velikih nalivih - in to brez da bi bila ovirana zračnost malih por v materialu, ki odvajajo znoj na zunanjo površino.
 • Vibram
  Vibram je vodilni proizvajalec visoko kakovostnih gumijastih podplatov. Že več kot 70 let predstavlja rumeni osemkotnik sinonim za kvaliteto, dober nastop, varnost, inovacije in oblikovanje. Vibram podplati so ustvarjeni z željo, da bi se povečala varnost in zaščita. Izkazali so se za nepogrešljive spremljevalce med mnogo ekstremnimi odpravami, kot so: Everest, K2 in skoraj vsi drugi najvišji vrhovi sveta. Izkazali so se na transoceanskih regatah, kot sta Americas Cup in Vendee Globe Challenge. Vsak nov Vibram proizvod je zasnovan s tremi načeli: garancija za najboljši nastop, največji nivo udobja in dolgoročna kvaliteta.
 • Notranji čevelj je narejen tako, da kar najbolje sodeluje pri hoji. Dobro podložen je petni del, ki preprečuje bolečine v petah po napornih turah.
 • ženske

Mnenja uporabnikov

oddaj svoje mnenje
 • 5 od 5
  Vesna M., Cerknica 29.10.2012

  Kaj vam je na izdelku všeč? prvi čevlji, ki me niso ožulili, dobro se prilegajo nogi, imajo dober oprijem, so lahki .. upam da se bodo tudi pozimi dobro obnesli
  Kaj vam na izdelku ni všeč? nič
  Ostala opažanja? -
 • 5 od 5
  Hana K., Logatec 1.11.2011

  Kaj vam je na izdelku všeč? Ustrezajo moji obliki noge - imam visok nart, ozko nogo in številko 35. Primerno obutev res težko najdem.
  Kaj vam na izdelku ni všeč? /
  Ostala opažanja? /
 • 5 od 5
  Mateja G., Zagorje ob Savi 19.10.2010

  Kaj vam je na izdelku všeč? Prvi čevlji, ki me niso ožulili.Trden korak, dober oprijem.
  Kaj vam na izdelku ni všeč? Nič.
  Ostala opažanja? /
 • 5 od 5
  Nina I., Senožeče 19.8.2010

  Kaj vam je na izdelku všeč? Izredno mehki, dobro oprimejo (tudi ozko) stopalo. Lahki poletni gojzarji, ki se zelo dobro obnesejo tudi pozimi v snegu.
  Kaj vam na izdelku ni všeč? Lepljenje: spredaj na vrhnjem delu pri prstih je plastika začela rahlo odstopati.
  Ostala opažanja? Vsestranski in primerni za ozko stopalo.