2.3 od 5
2,3 na podlagi 1 ocene
Enostavne in udobne pohodne palice z vgrajenim blažilnim sistemom, odlična izbira za hojo čez celo leto.
Izdelek je bil odstranjen iz ponudbe

Fotografije uporabnikov

Ni fotografij uporabnikov. Bodite prvi! dodaj svojo fotografijo

Opis izdelka

Enostavne in udobne pohodne palice z vgrajenim blažilnim sistemom, odlična izbira za hojo čez celo leto.
 • Sistem Flick-lock
  Poseben- BD sistem nastavitve višine palic. Palic ni potrebno vrteti in zategovati, ampak samo stisnete manjšo plastično zaklopko k njihovem okvirju.
 • Nudijo stabilnost in podporo
 • Podložene zanke za roke
 • Nastavitev dolžine do 140 cm
 • Blag Anti-shock sistem zmanjšuje obremenitve
 • Podaljšan del za roke
  Oprijem za roke iz nedrsljive mase, ki je podaljšana za hojo po večji naklonini terena.
 • Masa (g): 528

Mnenja uporabnikov

oddaj svoje mnenje
 • 2.3 od 5
  Vjeran H., Škofljica 8.11.2010

  Kaj vam je na izdelku všeč? Sistem Flick-flock za nastavitev višine palic je res odličen in zanesljiv. Podaljšan ročaj se je tudi pokazal kot zelo praktičen. Blažilec udarcev je dobra rešitev, čeprav gre za zelo "diskretno" blaženje, saj bi v nasprotnem primeru lahko imel občutek "propadanja" palic. Majhna teža je tudi bila eden pomembnejših odločitev za nakup teh palic.
  Kaj vam na izdelku ni všeč? Pod tem vprašanjem bi se lahko razpisal, čeprav je to predvsem moje mnenje, na osnovi nekaj daljših tur v tem času, vseh skupaj pa jih je bilo 12 od nakupa palic, tako da bo moje mnenje dokaj realno. Palice prenašajo vibracije vse od spodnjega dela na ročaj, kar je prav moteče in je zame vse zgoraj napisano glede dobrih lastnosti, s temi vibracijami "padlo v vodo". Po nekaj urah hoje v skalnatih hribih, ti gredo dobesedno na živce. Pred 2 tednoma, sem imel malo nezgodo, mi je spodrsnilo in so se palice pokazale kot zelo nezanesljive, zvijejo se že pri malem zdrsu, kar je vsekakor razlog slaba kakovost materiala, zaradi česa se tudi dogajajo vibracije. Skratka, za ceno teh palic, se na tržišču lahko najde veliko drugih pohodnih palic, katere so bistveno boljše za aktivne pohodnike. Rekreativci, za kratke pohode po "mehkem", ne bodo imeli s temi palicami posebnih težav, v to sem skoraj da prepričan. Skratka, ker sem razočaran nad temi palicami, premišljujem o nakupu nekih drugih in to po samo nekaj tednih od nakupa!
  Ostala opažanja? Rekreativci, za kratke pohode po "mehkem", ne bodo imeli s temi palicami posebnih težav, v to sem skoraj da prepričan, v skalah pa pričakujte vse prej, kot užitek!