Akcije in ugodnosti

Storži

V iskreno zahvalo za  zaupanje, nagrajujemo zvestobo naših kupcev.

Več informacij

Mesečne akcije

Vsak mesec znižamo cene več kot 80 aktualnim izdelkom

Pokaži akcijske izdelke

Izdelek dneva

Vsak dan za 1 dan močno znižamo ceno dvema izdelkoma iz naše ponudbe

Pokaži izdelek dneva

Kibubina kupčija

Vaše storže lahko zamenjate za visoke popuste

Pokaži kibubine kupčije

Odprodaja

Čistimo, do -60%

Pokaži izdelke

Padajoče cene

Seznam izdelkov iz aktualne ponudbe, ki jim cena vsak dan pade za 1%. Boste čakali na jutri in tvegali, da izdelek odpade iz ponudbe?

Pokaži izdelke

Brezplačno vračilo

Brezplačno vračilo nad 80 eur

Se vam kdaj zgodi, da naročite več izdelkov in za katerega izmed njih ugotovite, da vam je prevelik, vam ne ustreza ali pa ste si ga predstavljali čisto drugače? Ker spletno nakupovanje ne omogoča ogleda izdelkov v živo, smo se odločili, da vam za vsa spletna naročila nad 80€ v roku 14 dni od nakupa, omogočimo brezplačno vračilo.

V primeru, da želite vrniti izdelek ali celotno naročilo, nas pokličite na 080 35 56 ali pa nam pišite na info@kibuba.com. Mi bomo naročili odvoz pošiljke s transportno službo DPD. Izdelke zapakirajte v primerno embalažo in počakajte na kurirja. Možnost brezplačnega vračila izdelka velja samo za območje Slovenije.

Brezplačna dostava

Da bo nakupovnje na naši spleni strani še bolj ugodno in enostavno, bo dostavo naročil nad 25€ s kurirsko službo DPD krila Kibuba. V kolikor se odločite za dostavo s Pošto Slovenije, pa je cena poštnine le 1,5€. Potrudili se bomo, da bo paket pri vas kolikor hitro bo to mogoče.