O nas

Kontakt

Ne glede na to ali bi nam želeli sporočiti kakšno dobro novico, nas povprašati za nasvet, nam sporočiti kaj vas je pri nas zmotilo ali pa bi le želeli kontaktirati koga izmed nas, smo vam z veseljem na voljo preko elektronske pošte in telefona.

Elektronska pošta
info@kibuba.com

Telefon
040 166 484

Preko telefona smo dosegljivi v času obratovanja trgovin. Vaše klice bo sprejela ena od poslovalnic, nato pa bo vaš klic preusmerjen na poslovalnico ali osebo s katero želite govoriti.


Na katero koli vprašanje vam bomo odgovorili preko elektronske pošte: info@kibuba.com. Lahko pa se obrnete tudi na katerega od spodaj navedenih elektronskih naslovov:

zaposlitev@kibuba.com Iščete zaposlitev in se vidite kot del naše ekipe? Veseli bomo vašega sporočila in si bomo v primeru, da v tistem trenutku ne bomo iskali novih kandidatov, vaš življenjepis in kontakt z veseljem shranili.

veleprodaja@kibuba.com Se vam zdijo naši izdelkii zanimivi in bi jih želeli podariti vašim zaposlenim, ali pa vašemu vodji predlagati, da ste v Kibubi našli primerno darilo za zaposlene? Morda vaše društvo ravno zdaj išče najboljšega ponudnika za opremo? Z veseljem se z vami dogovorimo o ponudbi in vam omogočimo preizkušanje številk ali pa naročimo izdelek, ki ga morda ni na zalogi.

reklamacije@kibuba.com Želite izdelek, ki ste ga kupili pri nas reklamirati? Lahko nam ga pošljete po pošti, ali pa ga prinesete v eno izmed naših trgovin. Reklamacijo bomo skušali rešiti čim prej ko bo mogoče in v vašo korist. Glede poteka reklamacije pa se lahko kadar koli obrnete na nas in z veseljem vas bomo obvestili o statusu reklamiranega izdelka.

poizvedbe@kibuba.com SI želite kupiti izdelek, pa nimamo vaše številke ali pa izdelka od določenega proizvajalca sploh nimamo v naši ponudbi. Kontaktirajte nas in potrudili se bomo najti način da vam omogočimo izdelek kupiti pri nas.

zalozba@kibuba.com Imate idejo ali osnutek knjige, ki bi jo želeli izdati? Bi si želeli prodajati naše knjige v vaši trgovini ali pa bi želeli postati trgovski potnik za naše edicije. Veseli bomo vaših predlogov.

Kdo smo

Smo ekipa športnih navdušencev, ki se veselijo življenja, aktivnosti in pustolovščin.

Optimizem nam pri teh dejavnostih stoji ob strani in je naš zvesti sopotnik. Aktivnosti v naravi nam ne pomenijo le popoldanske sprostitve, ampak so pomemben del našega življenja, pridobivanja izkušenj in doseganja ciljev.

Vedno smo v koraku s časom glede najnovejših sprememb na področju gorniške opreme in tehnologij, ki se uporabljajo pri proizvodnji opreme.

Z veseljem najdemo kos opreme, primeren za vas – ne najcenejšega in ne nujno najdražjega, ampak točno takega, kot ga potrebujete.

V našem timu najdete:

 • nominacijo za zlati cepin,
 • dva gorska vodnika,
 • nekaj inštruktorjev plezanja,
 • nekaj popotnikov, ki so obiskali najbolj skrite kotičke sveta,
 • eden od nas se je celo podal v raziskovanje enega največjih jamskih sistemov na svetu
 • dva inštruktorja soteskanja,
 • dva doktorja znanosti,
 • kvalificiranega gorskega reševalca,
 • nekaj alpinističnih inštruktorjev,
 • starše najmlajših pustolovcev,
 • nekaj reševalcev s psi,
 • enega vojaka,
 • enega od 16 najboljših fotografov na svetu (v svoji kategoriji, seveda),
 • 6. mesto na državnem tekmovanju v downhill spustu s kolesom.

Zaupajte nam in našemu tehničnemu znanju, mi pa obljubimo, da bomo z vašim zaupanjem ravnali spoštljivo in vedno našli najboljšo rešitev za vas.
Kibubina zgodba

Kaj je Kibuba?


Kibuba je lahko več stvari:

 1. Kibuba nam je v zgodbah s svojim prijateljem Gicipijem krajšala dolge vzpone, ki so se zaradi naših takrat še kratkih nog, zdeli še daljši. Ta Kibuba živi v visokogorskih škrapljah in je v dolgih zimskih nočeh delala družbo osamljenim alpinistom, ki so zimo preživljali na bivaku pod Skuto.
 2. Drugi vam bodo znali povedati, da je Kibuba neizbežno povezana s kravami. Za kaj več pa povprašajte njih...
 3. Kibuba je tudi kraj v Burundiju. Preverite sami na google maps..
 4. Nekje smo celo zasledili, da v Afriki igra nogomet pod številko 11, v tragični novici pa smo zasledili celo, da je nekoč že umrla...
Vendar če je temu tako, ima očitno več življenj. Za nas, ki smo z njo vsak dan je še kako živa. Že od leta 2004 močno zaznamuje vedno večjo skupino mladih idealistov, ki verjamemo, da je trgovina lahko poštena, prijazna in zabavna. Za nas je Kibuba zaveza h trdemu delu, uresničevanju norih idej in zajemanju življenja s polno žlico. 

Kibuba je pustolovščina. In prava pustolovščina je šele na obzorju!