Montura

Moški tekaški čevlji Montura Beep Beep

 
5 od 5
5 na podlagi 1 ocene
Izdelek je bil odstranjen iz ponudbe

Fotografije uporabnikov

Ni fotografij uporabnikov. Bodite prvi! dodaj svojo fotografijo

Opis izdelka

Montura Beep Beep so najudobnejši tekaški čevlji za trail in dolge razdalje. Idealni čevlji za gorske maratone in ultra maratone. Primerni za tek po vsakem terenu. Zelo visoko blaženje in oblika sprednjega dela, ki preprečuje prevelik pritisk na določen del stopala, poskrbita za največje možno udobje. Odlikuje jih podplat iz najboljše Vibramove gume, dober oprijem noge in za nizko težo presenetljiva robustnost. Z 9 mm padca so idealni čevlji za vse, ki bi radi razvili naravni korak pri teku, a še vedno odpustijo kakšno začetniško napako. Beep Beep je primernejši za tiste, ki imate radi več blaženja in teče na dolge razdalje. V primerjavi z modelom Montura Flash, ki imajo malo manj blaženja in manj agresivno zarezan podplat.
 • Sestava čevlja (3+3+4)
  - Zgornji del: Tekstil - Podloga in vložek: Tekstil - Podplat: Drugi materiali
 • Vibram® Megagrip Signal
  Nov Vibram Megagrip podplat ponuja odličen oprijem na mokrih in suhih površinah in dolga življenska doba.
 • 3D DYNAMIC WRAPPING
  Zasnova čevlja omogoča natančno in optimalno prileganje nogi v vsaki situaciji in na vseh terenih.
 • CFT XT+
  V srednjem delu podplata se nahaja mešanica materialov različnih trdot. To poveča udobje, podaljša življensko dobo in zviša torzijsko stabilnost.
 • Ergo Shape XT
  Inovativna oblika konstrukcije zgornjega dela za optimalno prileganje. Omogoča maksimalno sinergijo med nogo in zgornjim delom čevlja. Prilagodljiv in odstranljiv ergonomski jezik z obliko obroča.
 • Hiter sistem zavezovanja
  Izredno hiter sistem zapenjanja na poteg zelo dobro oprime stopalo in nudi natančnost in varnost v vsakem terenu, tudi pri izredno strmih spustih.
 • RE-ACT
  Poseben srednji del podplata z izboljašne EVA pene. Zaradi višje elastičnosti materiala nudi visoko stopnjo blaženja. Pri odrivu oblaži 40% več sile od običajne EVA pene!
 • Za moške
 • Teža (g): 390

Mnenja uporabnikov

oddaj svoje mnenje
 • 5 od 5
  Andrej G., Trzin 23.1.2019

  Kaj vam je na izdelku všeč? So udobni, lahki in primerni za široka stopala. Imajo zelo enostaven način zavezovanja in odličen oprijem. Odlično blažijo in so primerni tudi za dolge teke ali pohode.
  Kaj vam na izdelku ni všeč? Jezik se v spodnem delu malo naguba zato se nagubanina čuti na nartu.
  Ostala opažanja? Zaenkrat brez posebnih opažanj.